amsterdammertjeIk ben Marielowies Marcus en ben het klankbord figuur en luister voor Jozef naar de bewonersvereniging en doe daar als het nodig is zeker mijn woordje voor Jozef.

Gelukkig hebben wij nooit echt zware problemen en lossen we het zelf wel op. Als iemand mij aanspreekt dan luister ik, dan komen we vaak tot een oplossing die bijna altijd een rechte lijn naar Woontij is.

Ik zeur al lang over de CV-ketels die in 2020/21 allen vervangen zouden zijn ....men heeft nu beloofd dat dit 2022 echt zo is. (Ik hoop het)

Ik hoop ook dat we de lift kunnen blijven vertrouwen want dat was een periode waardeloos en soms zaten mensen in de lift vast (ik ook)

Ik hoop dat als jullie echt geen gehoor krijgen bij Woontij voor problemen jullie naar mij komen en/of rechtstreeks naar de bewonersvereniging en doe je dit met een mailtje dan cc naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ...graag.

We wonen goed, laten we daar zelf aan meewerken.

Seringenlaan 50, 1783 EV Den Helder
Telefoon: 06 51053841