Eindelijk vervanging van de cv-ketels? 

 

Zoals bekend staan er voor dit jaar eindelijk onderhoudswerkzaamheden gepland aan diverse complexen in Den Helder en Julianadorp.

Bij de complexen Lidwina, Catharina en Jozef is er sprake van het gedeeltelijk vervangen van de cv-ketel. In diverse woningen is er in de afgelopen jaren namelijk al een nieuwe cv-ketel geplaatst. In alle woningen worden brandwerende voorzieningen aangebracht aan de rookgasafvoeren en daar waar nodig ook de kanalen gereviseerd.

Bij het complex Genua is er, op een enkel adres na, sprake van het vervangen van de cv-ketel en de WTW-unit. Het uitvoeren van werkzaamheden aan de rookgasafvoeren is hier niet nodig.

Over het algemeen is het uitgangspunt dat bewoners maximaal één dag geen gebruik kunnen maken van warmte / warm water. De werkzaamheden zijn door Woontij inmiddels in opdracht gegeven bij de firma KTI uit Schagen.

Vooralsnog is er geen planning gegeven maar zodra Woontij deze heeft gemaakt worden de huurders schriftelijk geinformeerd. In de betreffende brief zal dan ook informatie worden opgenomen over de

Seringenlaan 50, 1783 EV Den Helder
Telefoon: 06 51053841

Spreekuur op afspraak