De Bewonersvereniging Nieuwediep bemiddelt niet in de toewijzing van de woningen

U dient zich daarvoor in verbinding stellen met de verhuurder Woontij. Dat kan via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of kijk op de  website van Woontij


De Bewonersvereniging Nieuwediep is een onafhankelijke vertegenwoordiging voor de huurders van Stichting Woontij

De onafhankelijke Bewoners vereniging Nieuwediep probeert dat te bereiken door regelmatig overleg te voeren met Woontij, zo nodig door onderhandelen en het schriftelijk vastleggen van gemaakte afspraken. Op die manier ontstaat duidelijkheid voor de huurders en kan iedere individuele huurder hier ook een beroep op doen.
Samen sta je sterker, en dat geldt ook voor huurders. Het is belangrijk dat huurders zich verenigen in huurdersorganisaties of bewonerscommissies, omdat hun stem dan beter wordt gehoord en hun belangen beter worden behartigd in het overleg met de verhuurder en de gemeente. Hoe beter een huurdersorganisatie is georganiseerd en hoe beter de band en de communicatie is met haar achterban, des te meer krijgen huurdersorganisaties voor elkaar. Zoals een lagere huurverhoging, lagere servicekosten, beter onderhoud en betere dienstverlening. Jaarlijks kunnen de huurders de Algemene Ledenvergadering bijwonen om uw stem te laten horen.
Dit is vaak geen gemakkelijke klus. Daarom is een sterke en vooral zelfstandige huurdersvereniging in het belang van alle huurders, dus ook voor U! Bij juridische geschillen kan de huurdersvereniging terug vallen op de landelijke huurdersorganisatie De Woonbond waarbij wij zijn aangesloten.
Het bestuur van de bewonersvereniging behartigt de belangen van de ruim 500 leden. Meld u daarom voor slechts 1 euro per maand aan als lid.

Het dagelijkse bestuur


Voorzitter
Joke van Beveren
Secretaris
Nico van Delft
Penningmeester
Ronald Geurtsen

Het algemene bestuur


Mevr. M. Janssen
Dhr. I. Dongen
Dhr. P. Offermanns


Doelstellingen van de vereniging

De vereniging stelt zich als doel om de belangen van haar leden te behartigen in het overleg met Stichting Woontij en de gemeente Den Helder

Iedereen die een woning huurt van de Stichting Woontij in Den Helder of Julianadorp kan lid worden. Om U op een juiste manier te kunnen vertegenwoordigen is het van belang dat wij weten wat er in Uw woonomgeving gebeurt. Daarom streven wij er naar dat in alle complexen van Stichting Woontij een complexvertegenwoordiger of een bewoners commissie actief is.


Relatie Woontij

Wij zijn geen onderdeel van Stichting Woontij. De rol van Woontij beperkt zich tot het verstrekken van de middelen en het incasseren van de contributie.

De vereniging is op 11 december 2007 bij notariële akte opgericht.  

Klik op de oprichtingsakte of huishoudelijke reglementen om deze te lezen.

Complex vertegenwoordigers

Als Complexvertegenwoordiger speel je een belangrijke rol in het vertegenwoordigen van de belangen van de bewoners en het bevorderen van een sterke gemeenschap. Je zult verantwoordelijk zijn voor het communiceren met bewoners, het organiseren van bijeenkomsten, het verzamelen van feedback en het samenwerken met het bestuur om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

We zoeken naar iemand met communicatieve vaardigheden, een proactieve houding en een passie voor het verbeteren van de leefomgeving. Je moet in staat zijn om effectief te communiceren met diverse belanghebbenden, zoals bewoners, het bestuur. Ervaring is niet belangrijk, met uw inzet, en ondersteuning van het bestuur van de Bewonersvereniging Nieuwediep moet dit goed komen.

Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende rol en denk dat je de juiste persoon bent om de belangen van de bewoners van uw complex namens bewonersvereniging Nieuwediep te vertegenwoordigen, nodigen we je van harte uit om te reageren en je op te geven als vertegenwoordiger voor jouw complex of wijk.

Niet geheel onbelangrijk, voor uw inzet 1 x per maand op de eerste vrijdag van de maand met uitzondering juli en augustus i.v.m. vakantie ontvangt u een vrijwilligers vergoeding van €45,- per kwartaal en (eventueel gemaakte onkosten in overleg met de penningmeester). • Bram Lensen

  Margriet Janssen tevens algemeen bestuurslid

  Hoogstraat 146

 • Tjempaka

  Nico van Delft tevens secretaris

  van Galenstraat 231 

   
 • Catherina

  Kees Stolk

  Javastraat 109

 • Rietschooten

  Imro Dongen tevens algemeen bestuurslid

  Rietschooten 4 

 • Genua

  Peter Offermanns tevens algemeen bestuurslid

  Drooghe Bol 2048

 • Lidwina

  Vacant

 • De Bezaan

  Joost Scheffer

  Boterzwin 3474

 • Pura Vida

  vacant

 • De Giek

  Vacant

 • De Stern

  Vacant

 • Seringenlaan

  Vacant

 • Jozef

  Vacant

 • De Stern

  vacant

 • Eikenhout

  Vacant

 • Heemskerckstraat

  Vacant


P R I V A C Y R E G L E M E N T  BVN

 

De Bewonersvereniging Nieuwediep verwerkt persoonsgegevens. Wij willen u hierover graag duidelijk en transparant informeren. In dit privacy reglement geven wij u antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens door onze vereniging

Lees hier het volledige reglement

 

Seringenlaan 50, 1783 EV Den Helder
Telefoon: 06 18818965

Spreekuur op afspraak