De Bewonersvereniging Nieuwediep bemiddelt niet in de toewijzing van de woningen

U dient zich daarvoor in verbinding stellen met de verhuurder Woontij. Dat kan via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of kijk op de  website van Woontij


De Bewonersvereniging Nieuwediep is een onafhankelijke vertegenwoordiging voor de huurders van Stichting Woontij

De onafhankelijke Bewoners vereniging Nieuwediep probeert dat te bereiken door regelmatig overleg te voeren met Woontij, zo nodig door onderhandelen en het schriftelijk vastleggen van gemaakte afspraken. Op die manier ontstaat duidelijkheid voor de huurders en kan iedere individuele huurder hier ook een beroep op doen.
Samen sta je sterker, en dat geldt ook voor huurders. Het is belangrijk dat huurders zich verenigen in huurdersorganisaties of bewonerscommissies, omdat hun stem dan beter wordt gehoord en hun belangen beter worden behartigd in het overleg met de verhuurder en de gemeente. Hoe beter een huurdersorganisatie is georganiseerd en hoe beter de band en de communicatie is met haar achterban, des te meer krijgen huurdersorganisaties voor elkaar. Zoals een lagere huurverhoging, lagere servicekosten, beter onderhoud en betere dienstverlening. Jaarlijks kunnen de huurders de Algemene Ledenvergadering bijwonen om uw stem te laten horen.
Dit is vaak geen gemakkelijke klus. Daarom is een sterke en vooral zelfstandige huurdersvereniging in het belang van alle huurders, dus ook voor U! Bij juridische geschillen kan de huurdersvereniging terug vallen op de landelijke huurdersorganisatie De Woonbond waarbij wij zijn aangesloten.
Het bestuur van de bewonersvereniging behartigt de belangen van de ruim 500 leden. Meld u daarom voor slechts 1 euro per maand aan als lid.

Het dagelijkse bestuur


Voorzitter

Joke van Beveren-Bernard

Secretaris

Ronald Geurtsen

Penningmeester

Cees Baijens

Het algemene bestuur


Dhr. P. Offermanns

Dhr. I. Dongen
Mevr. M. Janssen

Doelstellingen van de vereniging

De vereniging stelt zich als doel om de belangen van haar leden te behartigen in het overleg met Stichting Woontij en de gemeente Den Helder

Iedereen die een woning huurt van de Stichting Woontij in Den Helder of Julianadorp kan lid worden. Om U op een juiste manier te kunnen vertegenwoordigen is het van belang dat wij weten wat er in Uw woonomgeving gebeurt. Daarom streven wij er naar dat in alle complexen van Stichting Woontij een complexvertegenwoordiger of een bewoners commissie actief is.


Relatie Woontij

Wij zijn geen onderdeel van Stichting Woontij. De rol van Woontij beperkt zich tot het verstrekken van de middelen en het incasseren van de contributie.

De vereniging is op 11 december 2007 bij notariële akte opgericht.  

Klik op de oprichtingsakte of huishoudelijke reglementen om deze te lezen.

Complex vertegenwoordigers

De complexvertegenwoordiger of een bewoners commissie functioneren als de voelsprieten van het bestuur, want u weet het beste wat er in uw woon- en leefomgeving belangrijk is.U kunt maandelijks op vrijwillige basis deelnemen aan de klankbordgroep die samen met het bestuur op elke tweede vrijdag van de maand vergadert. ( jan- juni en sept -dec). Bij volledige aanwezigheid op de vergaderingen ontvangt u een vergoeding van €45 per kwartaal.
U staat er niet alleen voor, wij zullen u met raad en daad ondersteunen.


 • Pura Vida

  Dhr. C. Baijens tevens penningmeester

  Mr. J. Hendrikxstraat 17-35

 • Tjempaka

  Dhr. N. van Delft

  van Galenstraat 231 

   
 • Catherina

  Dhr. K. Stolk

  Javastraat 109

 • Lidwina en Jozef

  Vacant

     

 • Rietschooten

  Dhr. I. Dongen tevens algemeen bestuurslid

 • Bram Lensen

  Mw. M. Janssen tevens algemeen bestuurslid

  Hoogstraat 146

 • Genua

  Dhr. P. Offermanns tevens algemeen bestuurslid

  Drooghe Bol 2048

 • De Bezaan

  Dhr. J. Scheffer

  Boterzwin 3474


P R I V A C Y R E G L E M E N T  BVN

 

De Bewonersvereniging Nieuwediep verwerkt persoonsgegevens. Wij willen u hierover graag duidelijk en transparant informeren. In dit privacy reglement geven wij u antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens door onze vereniging

Lees hier het volledige reglement

 

Seringenlaan 50, 1783 EV Den Helder
Telefoon: 06 51053841

Spreekuur op afspraak