Nico van Delft stelt zich voor

Nico.jpg

Mijn naam is Nico van Delft en ben 5 april jl. samen met mijn vrouw Marijke in Tjempaka komen wonen. Bij het na vragen wie mijn complex vertegenwoordiger in Tjempaka is, hoorde ik dat deze functie al een jaar niet is vervuld. Waarop ik de secretaris van de BVN Ronald Geurtsen heb benaderd en vervolgens door hem werd uitgenodigd om een Bestuursvergadering met klankbordleden bij te wonen.
Tijdens deze vergadering begon ik door het enthousiasme van de leden ook enthousiast te worden. Na de rondvraag vroeg de voorzitter of het mij wat leek om de opengevallen vacature te vervullen. Deze vraag heb ik positief bevestigd. Per 9 september 2022, mag ik onderdeel uitmaken van de bewonersvereniging Nieuwediep, in een klankbordgroep als vertegenwoordiger van Tjempaka.
 
 Over mij, In het kort, ik heb na mijn Marine tijd diverse bestuurlijke functies gehad oa,
 
  • Periode 2003-2022 secretaris/penningmeester/ voorzitter van de Stadspartij Den Helder,
  • Periode 1999-2022 voorzitter/ penningmeester/secretaris van VVE de Biermolen
  • Periode 2014 tot 2018 heb ik mij als raadslid van de Stadspartij Den Helder ingezet voor Den Helder
  • Periode 2022 - heden voorzitter Stadspartij Den Helder
  • Vanaf 9 september 2022 lid klankbord groep Tjempakka
Vanaf nu zal ik mij, met behulp van u, met liefde inzetten om mijn functie als ogen en oren van ons mooie complex Tjempaka (samen met u) te vervullen, alleen kom je ver, maar met zijn allen kom je verder, zoals vijf vingers een vuist maken. Mocht u breed gedragen ideeën hebben, of u ziet iets wat beter kan of moet, zijn er ergernissen u kunt mij bereiken op huis nummer 231 of. E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
mobiel 0618818965

Seringenlaan 50, 1783 EV Den Helder
Telefoon: 06 18818965

Spreekuur op afspraak